Mattsjonsgården_logga.png

Julmat från Mattsjonsgården!

Vi lagar det mesta av julmaten i vårt kök. Leverpastej, syltor, sill och strömmingsinläggningar mm gör vi själva.

Den populära laxen röks i Fors. Skinkor, prinskorv och köttbullar har valts ut av dom bästa leverantörerna. Lokala och svenska råvaror i första hand.

Allt går att få gluten och laktosfritt.

Köksmästare Johan Berglund har över 30 års erfarenhet i köksbranschen.

Vilket gör Mattsjonsgården till en trygg leverantör vid alla tillfällen.

SPECIELLA ÖPPETTIDER FÖR BUTIK OCH HÄMTNING UNDER JULEN

16/12 t.o.m. 20/12: 10:00 - 18:00

21/12 t.o.m. 22/12: 10:00 - 16:00

23/12: 10:00 - 18:00

OBSERVERA ATT NÄR NI VID BESTÄLLNING VÄLJER TID FÖR HÄMTNING SÅ ÄR DET DESSA TIDER SOM GÄLLER